239: Monika Čvorak (The Guardian) – Igrivo razumsko

Monika Čvorak (foto: osebni arhiv).

Z urednico dnevnih video vsebin na Guardianu se pogovarjamo o vseh dimenzijah njenega dela. Od tega, kakšna je dinamika v redakciji, oprema, ki jo uporabljajo, katere zgodbe so primerne za video obdelavo, kakšna je optimalna dolžina … do medijskega pokrivanja smrti kraljice Elizabete II. in s tem povezanih pogrebnih slovesnosti.

#MetinČaj S10E4

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MONIKA ČVORAK – Živi in dela v Londonu kot urednica dnevnih video vsebin za spletne entitete časnika The Guardian. V britansko prestolnico jo je pred petimi leti ponesla želja po globalnem občinstvu in predvsem izogibanje – kot sama pravi – “kričanju v praznino”. Na Twitterju je @chworchi.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “239: Monika Čvorak (The Guardian) – Igrivo razumsko”