240: Aleksandra Ilijevski (Pliš)

Aleksandra Ilijevski (foto: osebni arhiv)

S Plišasto pevko o (digitalnih) medijih in družbenih omrežjih kot platformah za izražanje kreativnosti in sredstvih za komuniciranje z občinstvom.

#MetinČaj S10E05

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

ALEKSANDRA ILIJEVSKI Ker je odraščala z internetom, je svojo glasbeno pot začela na YouTube, ko je bil še res hvaležna platforma, s posnetki priredb in svojih pesmi. Od leta 2010 pa je del skupine Pliš in sodeluje pri različnih glasbenih projektih. Uživa tudi v fotografiranju in produkciji videospotov (v lastni režiji :)). Aktivna je na skoraj vseh možnih, trenutno obstoječih socialnih omrežjih, na katerih objavlja vse, od globokih filozofskih odkritij pa vse do memov. Na Twitterju je @AleksandraSth.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “240: Aleksandra Ilijevski (Pliš)”