246: Špela Štamol (Grazia) – “Kaj mi bo pa to perje?!”

Foto: osebni arhiv.

Z glavno urednico Grazie klepetamo o urejanju najbolj brane modne revije pri nas, dojemanju mode in modnega v Sloveniji, influensanju in slavnostnih modnih zapovedih.

#MetinČaj S10E11

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

ŠPELA ŠTAMOL – Glavna in odgovorna urednica revije GRAZIA od prve številke, marca 2012. Obožuje vse segmente svojega dela, od novinarskega dela in uredniških sestankovanj do marketinga in potovanj, ko si lahko modo in blišč ogleduje iz prve vrste, medtem ko razkrivajo tudi zgodbe iz zakulisja. Njeno delo je njena ljubezen in prav za vse njene sodelavke lahko, kot pravi, potrdi enako – najbrž je GRAZIA tudi zato št. ena v Sloveniji!

————————–

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “246: Špela Štamol (Grazia) – “Kaj mi bo pa to perje?!””