248: Jani Jugovic (Cool fotr)

Jani Jugovic (foto: osebni arhiv).

S Cool fotrom o tem, kako je biti vplivnež. Jani pripoveduje o nastopanju v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, partnerstvu s sotekmovalko, napakah, ki jih je delal na začetku kariere, kuhanju za ruskega bogataša, ustvarjanju na očeh javnosti, vloganju, sodelovanju s sponzorji in desettisočih sledilcev na Instagramu.

#MetinČaj S10E13

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

JANI JUGOVIC – Ok, čist pravilno je Janez, ampak mu to nekako ne gre skozi :). Večina ga pozna pod imenom Cool fotr, ampak misli, da je prišel čas, da zaključi s to zgodbo. V ta medijski svet je vstopil daljnega leta 2012 prek resničnostnega šova “Gostilna išče šefa”. V svojih očeh je v tem šovu zmagal, saj je tam spoznal svojo ženo, mamo svojih otrok in pa definitivno best frendico. Kasneje se je čisto spontano podal v svet družbenih omrežij in tukaj je še danes.

 

————————–

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “248: Jani Jugovic (Cool fotr)”