250: Jure Tepina (POP TV, 24ur.com) – “Zelenski zelo dobro igra svojo vlogo”

Foto: osebni arhiv Jureta Tepine.

Jure Tepina je novinar, urednik najbolj branega spletnega portala pri nas, 24ur.com. Z ekipo se je te dni vrnil iz Ukrajine, kjer je snemal reportaže ob prvi obletnici vojne.

Pripoveduje o logistiki tako zahtevnega terena, sodelovanju z lokalnimi novinarji in novinarkami, terenskih odzivih na njegovo delo in komentarjih nanj doma. Vprašamo se tudi, kdaj neha biti vojna medijsko zanimiva.

#MetinČaj S10E15

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

JURE TEPINA – Novinar in šesto leto odgovorni urednik spletne strani 24ur.com. Z novinarskim delom se ukvarja 27 let, novinarsko pot pa je začel kot športni novinar na RTV Slovenija, kjer je bil voditelj in športni komentator. Zadnjih 13 let je del redakcije informativnega programa komercialne POP TV in poleg vodenja najbolj brane spletne strani v Sloveniji je zadolžen tudi za pokrivanje izrednih novic in dogodkov. Poročal je s terorističnih napadov po vsej Evropi, večkrat iz Afganistana, Iraka, Severne Koreje, Čečenije, ravnokar pa se je še drugič vrnil iz Ukrajine.

 

————————–

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “250: Jure Tepina (POP TV, 24ur.com) – “Zelenski zelo dobro igra svojo vlogo””