251: Dr. Robert Šumi (KPK) – Delamo dobro, a nismo učinkoviti

Dr. Robert Šumi (foto: arhiv KPK).

S predsednikom Komisije za preprečevanje korupcije o delovanju inštitucije, napačnih predstavah glede dometa KPK, izzivih in (ne)uspehih.

Ugotavljamo, da nismo na povsem enakih valovnih dolžinah glede tega, kaj korupcija sploh je. Govorimo tudi o rekordno nizki uvrstitvi na indeksu zaznave korupcije v javnem sektorju, razlogih za stopicljanje za skandinavskimi državami glede integritete in vlogi medijev pri tem.

#MetinČaj S10E16

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

DR. ROBERT ŠUMI – Predsednik Komisije za preprečevanje korupcije. Doktor znanosti s področja poslovne etike – integritete in kadrovskega menedžmenta – vodenja.

 

————————–

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “251: Dr. Robert Šumi (KPK) – Delamo dobro, a nismo učinkoviti”