254: Blaž Ferenc (SKOJ in A1)

Blaž Ferenc (foto: osebni arhiv).

Z vodjo programskega odbora Slovenske konference o odnosih z javnostmi 2023, Blažem Ferencem, se pogovarjamo o trendih v PR, prepletanju PR z mediji, spreminjanju komunikacijske stroke in družbenih omrežjih v tej enačbi, plačanih objavah, novih formatih in nepredvidljivostih.

#MetinČaj S10E19

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

BLAŽ FERENC – Direktor korporativnih komunikacij in trajnosti v A1 Slovenija in A1 Srbija z bogatimi izkušnjami v vodenju komunikacijskih ekip, komunikacijskem svetovanju in strateškem komuniciranju na številnih področjih.

Zavezan je uporabi komuniciranja za izboljšanje delovanja organizacij. Prejel je več nacionalnih in mednarodnih nagrad za odličnost v komuniciranju. V prostem času je med drugim vodja programskega odbora Slovenske konference o odnosih z javnostmi 2023.

 

————————–

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “254: Blaž Ferenc (SKOJ in A1)”