263: Damir Popović (IMP Pumps) – Politika nima pojma o tem, kaj je gospodarstvo

Damir Popović, direktor podjetja IMP Pumps, dobitnik Zlate gazele 2023 (foto: Luka Cjuha/Dnevnik)

Podjetje IMP Pumps iz Komende, ki ga vodi Damir Popović, je v letošnjem izboru najboljših hitrorastočih podjetij v zadnjem petletnem obdobju osvojilo Zlato gazelo. Prestižno priznanje, ki v Sloveniji velja za gospodarskega oskarja, je časopisna hiša Dnevnik podelila že 23-ič, prvič pa se je pogovoru z zmagovalcem pridružil del zasedbe Metinega čaja.

Med drugim boste izvedeli tudi, zakaj se direktor Popović bolj kot ne otepa medijske pozornosti, zakaj ima občutek, da politika nima pojma o tem, kaj je gospodarstvo in ali so ga kot uspešnega poslovneža politiki z leve, desne in vmesne že kdaj vprašali za kakšen nasvet.

#MetinČaj S11E04

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

DAMIR POPOVIĆ – Direktor podjetja IMP Pumps, dobitnik Dnevnikovega priznanja Zlata gazela 2023.

Damir Popović, direktor podjetja IMP Pumps, dobitnik Dnevnikovega priznanja Zlata gazela 2023 (foto: Luka Cjuha/Dnevnik)

 


Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “263: Damir Popović (IMP Pumps) – Politika nima pojma o tem, kaj je gospodarstvo”