267: Zala Kralj

Zala Kralj (foto: Erazem Gliha).

Sprehodimo se od njenih glasbenih začetkov, nastopa na Evroviziji in s tem povezane medijske norije do pritiska na zavoro, postavljanja sebe na prvo mesto in ustvarjanja knjižnega kanala na YouTube-u.

#MetinČaj S11E08

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

10 let podkasta Metin čaj je čas za prvi resen mrč! 🙂 V zameno za podporo v višini 20 evrov, je šalca, ki ji je podobo oblikoval Tomato Košir, lahko tvoja. Res lepa hvala vsem, ki nas že podpirate in nas še boste. Veliko pomeni!

———

ZALA KRALJ – Zadnjih šest let je delovala na glasbenem področju, pisala je avtorsko glasbo in nastopala pod imenom zalagasper. Lani se je podala v svet književnosti – vodi svoj bralni klub (Zalin book club), mnenja o prebranih knjigah pa deli na svojem YouTube kanalu in na Instagramu. Oktobra je pričela s študijem slovenskega jezika in književnosti ter prevajalskih študij (angleščina) na univerzi v Mariboru.

—————————————-

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “267: Zala Kralj”