268: Igor Bračíč (multipraktik) – Vemo, kdo so svete krave

Igor Bračíč (foto via FB stran Slon in Sadež).

Od Improlige, Štafete mladosti, Slona in Sadeža do RTV oddaje Kaj dogaja, Male terase in vsega vmes.

Z Igorjem Bračičem, človekom mnogoterih talentov, se pogovarjamo o vsem, kar daje njegova kariera, umetnosti pisanja (duhovitih) tekstov, improvizaciji, statusu politične satire v Sloveniji in iskanju meja, umetni inteligenci, pogledu na medije in akciji Troha nima jurja.

#MetinČaj S11E09

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

10 let podkasta Metin čaj je čas za prvi resen mrč! 🙂 V zameno za podporo v višini 20 evrov, je šalca, ki ji je podobo oblikoval Tomato Košir, lahko tvoja. Res lepa hvala vsem, ki nas že podpirate in nas še boste. Veliko pomeni!

———

IGOR BRAČÍČ – član skupine Slon in Sadež, glasbenik, pisec tekstov, improvizator, voditelj prireditev …

 

——————————-

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “268: Igor Bračíč (multipraktik) – Vemo, kdo so svete krave”