269: Peter Frankl (Finance) – Splošna razgledanost je problem

Peter Frankl, Finance (foto: Aleš Beno)

Z direktorjem in dolgoletnim urednikom časnika Finance o poslovni odločitvi, da svoje vsebine po novem letu ponujajo skoraj izključno samo še v digitalnem okolju in le 1x/teden v tiskani izdaji.

Pogovarjamo se o nujnosti analitičnega pristopa k uvajanju sprememb v medijih, razumevanju potreb kupcev vsebin, padanju zaupanja v medije, razlikah med generacijami, upravljanju z ljudmi, vlogi javnih medijev in stanju na RTV.

#MetinČaj S11E10

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

10 let podkasta Metin čaj je čas za prvi resen mrč! 🙂 V zameno za podporo v višini 20 evrov, je šalca, ki ji je podobo oblikoval Tomato Košir, lahko tvoja. Res lepa hvala vsem, ki nas že podpirate in nas še boste. Veliko pomeni!

———

PETER FRANKL – Direktor in glavni urednik časnika Finance.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “269: Peter Frankl (Finance) – Splošna razgledanost je problem”