273: Matej Košir (Žurnal24)

Matej Košir, odg. urednik Žurnal24 (foto: osebni arhiv).

Z odgovornim urednikom Žurnala24 o Žurnalu nekoč in danes, ko z ekipo ustvarjajo eno najbolj branih medijskih spletnih strani pri nas.

Kako jim to uspeva, kateri so kanali, preko katerih lovijo svoje bralce in bralke, kako imajo organizirano redakcijo, kaj morajo znati njihovi novinarji in novinarke, kakšno imajo politiko na družbenih omrežjih in kakšno do komentarjev na spletu, o pomembnosti SEO optimizacije in širjenju v vse konce Slovenije.

#MetinČaj S11E14

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MATEJ KOŠIR – Odgovorni urednik Žurnala 24.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Značke
0 replies on “273: Matej Košir (Žurnal24)”