[EKSKLUZIVNO] Recept za zdravljenje homoseksualnosti

Luca Di Tolve
Šolski center Postojna (vir Občina Postojna)

Pred dnevi je javnost razburila novica, da koprska škofija za svoje mlade vernike v Šolskem centru Postojna pripravlja predavanje o zdravljenju homoseksualnosti. Predaval bo legendarni Luca Di Tolve, nekdanji gej iz Milana, avtor knjige “Bil sem gej” in promotor osebne izkušnje “zdravljenje homoseksualnosti”. V času gejevstva se je Luca okužil z virusom HIV, a si s partnerko vseeno prizadeva dobiti otroka. Sam trdi, da bo z otrokom vse v redu in da se je po poroki s Tereso zgodil čudež, ker je virus HIV izgubil moč. Luca torej ni ozdravljen le homoseksualnosti, ampak se bo s pomočjo božjega posredovanja otresel tudi aidsa. Takorekoč zadnji trenutek je Šolski center Postojna odrekel gostoljubje predavanju (nadomestna lokacija je že izbrana, to je postojnsko župnišče), na Metini listi pa nam je uspelo dobiti zapiske. Iz dobro obveščenih virov smo tako izvedeli za nekaj metod, s pomočjo katerih bodo v Postojni iz vašega sina uspešno izgnali gejevskega hudiča in iz vaše hčere lezbično coprnico.

Luca Di Tolve

Luca Di Tolve je gejevskim udeležencem pripravil naslednji program zdravljenja:

– dve uri gledanja nogometne tekme El Classico (prenos bo potekal do izmenjave prešvicanih dresov)

– tečaj oblačenja, ki bo temeljil na prepovedi nošenja šalov ter barvno in stilno usklajenih oblačil

– tečaj prave moške hoje

– tečaj Sam svoj mojster, na katerem bodo udeleženci popravljali motorje, bojlerje in v stene zabijali žeblje.

– tečaj odvajanja od deodorantov in kozmetičnih izdelkov

– učenje metod polaganja rok na ženske 

– tečaj pitja piva in riganja oz nagajivih veščin, ki jih organizatorji ljubkovalno poimenujejo En glasen prdec na dan prežene homoseksualnost stran.

– pogovor s Lucovo ženo Tereso o zakonski sreči in spolnih tehnikah, ki osrečujejo ženske

– molitev

Jajčne lupine za zdravljenje homoseksualnosti

Če do zaključka tečaja ne bo rezultatov, bodo udeleženci po znižani ceni deležni metode zdravljenja z jajčnimi lupinami. Kako telo reagira na lupine je odvisno od tega, v kolikšni meri je bilo prežeto s homoseksualnostjo. Slabo homoseksualno prežeto telo s svojo energijo napolni pet, morda ducat jajc, ki se jih nato raztrosi po gozdu. Blažiču in njemu podobnim pa bi svetovali, da za zdravljenje s to metodo za sponzorstvo zaprosijo podjetje Jata.

Poseben program zdravljenja za lezbijke je Luci pomagala pripraviti dr. Velepička. Program v osmih korakih zajema:

– tečaj kuhanja

– tečaj zdravljenja od šraufanja

– tečaj odvajanja nakupovanja v Bauhausu in tečaj nakupovanja Murinih oblačil

– odvajanje od vožnje z motorji

– tečaj nošenja kril in hoje v petah

– tečaj ličenja 

– tečaj zapeljevanja moških

– molitev in še več nje

Metina lista je v silni želji, da se udeleži te enkratne priložnosti za zdravljenje, sama opravila test homoseksualnosti. Na spletni strani Let’s go rainbow smo izpolnili anketo »Kako lezbično se počutiš danes« in »Kako gej se počutiš danes«. Rezultati so bili skrajno zaskrbljujoči. V času izpolnjevanja ankete se je Metina lista počutila 50% lezbijka (predlagajo krajši oddih v Berlinu) in 100% gej (pravtako predlagajo krajši oddih v Berlinu). Po krajšem razmisleku smo ugotovili, da smo se istospolnega virusa nalezli ob branju Cicibana ter degustacijah dagenj na Hvaru, ki jim domačini ljubkovalno rečejo pizdice.

Za naročnike Metine liste smo uspeli pridobiti tudi popust za tečaj zdravljenja homoseksualnosti v režiji Luce Di Tolve kot tudi za nadaljevalni tečaj, ki bo zajemal: tečaj zdravljenja poraščenosti, tečaj odprave plešavosti, tečaj boja proti močnemu potenju ter zdravljenje slaboumnosti z molitvijo. Za vse tečaje vlada silno zanimanje v občinah Ribnica, Škofja Loka z dolinama in v okolici Ptuja. 

Metina lista

P.S. Po zadnjih informacijah se bo v program ozdravljanja homoseksualnosti vključila tudi država. Z uveljavitvijo obveznega služenja vojaškega roka ne bodo samo spodbudili domoljubnih čustev, ampak zagotovili tudi, da bodo slovenski moški pravi moški.

Več o omenjeni temi tu, tu in tu.

One reply on “[EKSKLUZIVNO] Recept za zdravljenje homoseksualnosti”
  1. says: Nejc

    Glede na to, da je “ozdravljen” gej, se mora zdaj še naučit fajn posploševat v stilu “Pravi moški pa delajo to-in-ono-tako-in-tako”.

Komentiranje je zaprto.