Evropska četrt 025: Brexit kot nerazvaljano testo

Vir: Duncan Hull via Flickr.

Pred dobrima dvema letoma so Britanci in Britanke glasovali ZA izstop iz Evropske unije. Pogajanja, kako izpeljati ločitev, zaenkrat (še) niso obrodila sadov, britanski parlamentarci in parlamentarke kljub najnovejšemu osnutku ostajajo precej razdeljeni, tudi Bruselj se pripravlja na različne scenarije.

O tem, kje smo in česa se najverjetneje lahko nadejamo v prihodnjih mesecih, pove londonski dopisnik Matjaž Ambrožič.

#EvropskaČetrt

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

MATJAŽ AMBROŽIČ – Najraje je slovenski novinar, čeprav je tudi pisec tekstov, svetovalec, podjetnik. Ocenjuje glasbena in druga umetniška dela, poroča s tekem angleške nogometne Premier lige ter komentira vse družbeno-političnega, kar zaide vmes. Na Twitterju je @MatjazAmbrozic.

 

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. 

Evropska četrt nastaja ob podpori Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “Evropska četrt 025: Brexit kot nerazvaljano testo”