Evropska četrt 032: Vplivneži in vplivnice ter kampanja #TokratGremVolit

David Urankar (foto: Chris Perkles).

Pred dnevi je del Slovenije na družbenih omrežjih vznemirilo izobraževalno potovanje Instagram vplivnežev in vplivnic v Bruselj. V okviru vseevropske kampanje #TokratGremVolit ga je organizirala pisarna Evropskega parlamenta v Ljubljani. Kaj so tam počeli, s kom so se pogovarjali, kaj videli, pa pove priljubljeni televizijski voditelj David Urankar.

#EvropskaČetrt #EUvolitve2019

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

DAVID URANKAR – Televizijski voditelj, ki ga lahko spremljate v oddaji Dobro jutro, Slovenija in v avtomobilski oddaji Avtomobilnost na nacionalni televiziji. Je nekdanji državni reprezentant v atletiki in prvi slovenski voznik boba. Mednarodno je prepoznaven tudi po številnih reklamnih kampanjah, med njimi so Adidas, Mercedes-Benz, Vaseline, Jaguar … in tudi najnovejša za Philips. Z novim letom je postal tudi mednarodni ambasador za ure Breitling. Kot se za novodobno medijsko osebnost spodobi, je zelo prisoten tudi na socialnih omrežjih.

 

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. 

Evropska četrt nastaja ob podpori Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “Evropska četrt 032: Vplivneži in vplivnice ter kampanja #TokratGremVolit”