Evropska četrt 069: Tradicionalna oblačila v diplomaciji

Vir: ambasada Republike Slovenije v Bukarešti https://www.facebook.com/sloveniaINbucharest/photos/pcb.2888934131354561/2888929318021709

Tradicionalna oblačila in mednarodna diplomatska praksa – kakšna so pravila igre in izkušnje, pove dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije.

#EvropskaČetrt

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

KSENIJA BENEDETTI – Vodja Akademije za poslovni protokol. Nekdanja dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije, ki ima osemnajstletne izkušnje na področju protokola tako doma kot v tujini. Pripravila in izvedla je več kot 300 mednarodnih obiskov in mednarodnih srečanj na najvišjem nivoju, več kot 1000 protokolarnih dogodkov in 60 državnih proslav. Za svoje delo je prejela številna zahvalna pisma in pohvale, od ameriške Bele hiše do britanskega dvora. Več o njeni karieri lahko preberete TU. Benedetti je tudi predavateljica in kolumnistka revije OnaPlus.

 

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

0 replies on “Evropska četrt 069: Tradicionalna oblačila v diplomaciji”