Evropska četrt 077: Turizem v pandemiji in negotovost kot največji izziv

Foto: Nea Culpa, Jošt Gantar.

Pandemija novega koronavirusa je močno prizadela turizem, še posebej v Evropi. Z akterjema na terenu govorimo o posledicah in nenehnem boju z negotovostjo.

#EvropskaČetrt

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

MATEJ KNIFIC – Ekspert za potovanja. Specializiran za prodajo in trženje luksuznih potovanj. Zanima ga odličnost storitev. Ima obsežne izkušnje v mednarodnem poslovanju. Navdušen je nad promocijo Slovenije in njenih lepot. Za Mateja je izziv premakniti meje in omogočiti na prvi pogled nemogoče. Uživa v prenašanju znanja in izkušenj na študente ter t.i. consulting z drugim deležnikom na področju luksuznega turizma. Dve mantri, ki jima sledi v svojem življenju: “Osredotočenost ne pomeni reči da, pomeni reči ne.” “Naredi dodaten korak/miljo/kilometer in priložnost ti bo sledila.”

MATEJ VALENČIČ – Ustanovni partner agencije Luxury Slovenia, članice združenja Virtuoso, specializirane za vrhunska potovanja po Sloveniji za tuje goste. Svetovalec za potovanja in strokovnjak za prodajo, trženje, produkcijo dogodkov, PR in management. Za svoje stranke po vsem svetu prinaša več kot 20 let izkušenj pri oblikovanju, načrtovanju in vodenju potovanj ter organizaciji dogodkov. Leta 2013 se je odločil, da svojo domovino Slovenijo, ki jo obožuje, postavi na zemljevid razkošja LGBTI prijaznih destinacij z blagovnima znamkama Pink Week in Dragon’s Ball.

 

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. Podkast sofinancira Ministrstvo za kulturo RS.

0 replies on “Evropska četrt 077: Turizem v pandemiji in negotovost kot največji izziv”