Evropska četrt 128 – O priložnostih, ki jih ponuja program CERV

Foto: arhiv PiNAe.

Z Neno Bibico, vodjo nacionalne kontaktne točke programa Državljani, enakost, pravice in vrednote (CERV), o priložnostih, ki jih ponuja ta program. Kateri so stebri CERVa, kakšni so tipi projektov, zakaj je pomembno povezovanje, kako to vpliva na vsebino in kateri razpisi so trenutno najbolj vroči.

#EvropskaČetrt S07E14

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

NENA BIBICAVodja projektov na PiNI in ima več kot 15 let izkušenj z razvojem, vodenjem in spremljanjem evropskih projektov. Trenutno je vodja nacionalne kontaktne točke programa Državljani, enakost, pravice in vrednote (CERV), kjer vodi in izvaja informativne in izobraževalne aktivnosti, namenjene ozaveščanju in krepitvi zmogljivosti potencialnih prijaviteljev za uspešno prijavo na programu CERV. 

————————-

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati.

Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. 

Podkast so-financira Evropska unija. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

0 replies on “Evropska četrt 128 – O priložnostih, ki jih ponuja program CERV”