Evropska četrt 130: Glas mladih je bil predolgo zanemarjen

Foto: Tim Gouw via Unsplash.

Pogovarjamo se o projektu iz programa CERV “Glej, Resistance!”, ki na prvo mesto postavlja artivizem, mladostnike in mladostnice.

Ukvarjajo se z zgodovinskimi prelomnicami in političnimi spremembami v 20. stoletju v Evropi in se ob tem trudijo navdušiti mlade za raziskovanje evropske zgodovine z namenom razvijanja evropske identitete.

#EvropskaČetrt S07E16

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

INGA REMETA – Predsednica Društva Gledališče Glej, vodja programa in mladinskih, mednarodnih ter izobraževalnih projektov, producentka.

ANJA PIRNAT – Vodja mladinskih, mednarodnih in kulturno-umetnostno vzgojnih programov, vodja projektov, producentka v Društvu Gledališče Glej.

——————-

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati.

Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. 

 

Podkast so-financira Evropska unija. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

0 replies on “Evropska četrt 130: Glas mladih je bil predolgo zanemarjen”