Evropska četrt 136: Na področju položaja mavričnih družin je še kar nekaj dela

Foto: arhiv Legebitre.

Vabimo v peti del nadaljevanke o projektih iz evropskega programa CERV. Tokrat več o “Rainbow families – empower and connect (CareFor)”, ki ga vodi Legebitra. Naši gostji sta Maša Jurićević Šušteršič in Petra Polanič.

#EvropskaČetrt S07E22

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

MAŠA JURIĆEVIĆ ŠUŠTERŠIČ – Na Legebitri je zaposlena kot vodja zagovorništva in pravne svetovalnice LGBTIQ+. Rada dela tudi z mavričnimi družinami in v sklopu tega trenutno koordinira CERV projekt Rainbow families – empower and connect (CareFor).

PETRA POLANIČ – Legebitrina vodja vidnosti in izobraževanja. CareFor je eden izmed CERV projektov, pri katerih skrbi predvsem za predavanja, delavnice in razne dogodke. Kadar se ne muči z EU projektnim portalom, na Legebitri koordinira tudi delo s podjetji in drugimi organizacijami.

————————-

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati.

Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. 

 

Podkast so-financira Evropska unija. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

0 replies on “Evropska četrt 136: Na področju položaja mavričnih družin je še kar nekaj dela”