Izbrane norice na Metini listi

Poročevalci Metine liste poročajo in v soboto še bolj vneto ločujejo.

(vir: RTVSLO via @milijonar)

1. [BREAKING] Na vadbišču v Gotenici  povečano število socialnih delavk!

Gotenica – Na policijskem poligonu v kočevskih gozdovih smo opazili večje število socialnih delavk. Vzpenjale so se po vrveh, delale prevale in skozi okna vadile vdiranje v hiše. Očividci poročajo, da gre za urjenje socialnih delavk za delovanje po sprejemu Družinskega zakonika.

2. [BREAKING] Posebne vreče za necepljene!

Kočevska reka – Socialne delavke, ki so te dni na pripravah v Gotenici, predstavljajo elitno enoto Centrov za socialno delo. Čaka jih zahtevna naloga – po slovenskih domovih bodo reševale necepljene otroke. Članice enote Navy Fishez bodo v posebne vreče trpale necepljene otroke, jih odpeljale v zbirne “Centre za necepljene otroke”, kjer bodo dobivali konjske doze vseh možnih cepiv.

3. [BREAKING] So socialke ukradle tudi informacijsko pooblaščenko?

Ljubljana – Centri za socialno delo so od vaških ambulant pridobili baze vseh necepljenih otrok v Sloveniji. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da je šlo to mimo budnega očesa Nataše Pirc Musar. Pri tem početju jim je pomagala skupina Anonymous.

4. [BREAKING] Jetrca pošla!

Ljubljanska tržnica – Iz mesnic Arvaj in Čadež poročajo, da so socialke pokupile vse zaloge mesa, ki so jih hranili za leto 2012. Še zlasti naj bi šla v promet jetrca, ki jih je težko ali skoraj nemogoče dobiti. Precejšnje povpraševanje je bilo tudi po mozgovih kosteh.

5. [BREAKING] Get a fish!

Ljubljana – Pri Novakovih smo opazili večjo skupino socialnih delavk, ki se od Valentine in Luka učijo priprave ribjih in mesnih jedi. Omenjene gospe sodijo v enote za okrepitev. Vdirale bodo v vegetarijanske ali veganske domove slovenskih družin in v času, ko staršev ne bo doma, otroke pitale z jetrci in pečenicami. Če bodo pridni, bodo dobili tudi ribe, sta za Metino listo potrdila Novakova.

6. [BREAKING] V Ljubljanskih lekarnah zmanjkuje cepiv!

Ljubljana– Iz Ljubljanskih lekarn poročajo o nenavadno velikem številu oseb, ki kupujejo večje količine antibiotikov, zdravil proti oslovskemu kašlju, cepiv proti ošpicam in kozam. Izvedeli smo, da so starši začeli preventivno cepiti svoje otroke.

7. [BREAKING] Šest največjih slovenskih cepcev pod tržnico!

Ljubljana – Pod ljubljansko tržnico ne bo garaž, ker avtomobili v okolico semenišča pač ne sodijo. Tradicionalno tja sodijo otroci, zato bodo tam zgradili posebne zbirne centre za necepljene otroke. V kote bodo namestili šest največjih slovenskih cepcev. Po 10-minutnem buljenju vanje bodo otroci … cepljeni.

P.S. Vlada se je vključila v kampanjo ZA Družinski zakonik. Ukinja porodniško. Odslej nič več rojevanja, Slovenija kot prva država v Evropi uvaja posvojitve za vse. Vlada ukinja tudi 9-mesečno nosečnost.

0 replies on “Izbrane norice na Metini listi”