Mag. Jana Lutovac Lah

Jana Lutovac Lah-portretMAG. JANA LUTOVAC LAH

– pomočnica rektorja Univerze v Ljubljani za organizacijo in komuniciranje

 

Prejšnje pozicije

– svetovalka predsednika republike dr. Janeza Drnovška za odnose z javnostmi

– vodja Službe za odnose z javnostmi v Skupini Trimo

– predstavnica za odnose z javnostmi v družbi Mercator

– svetovalka v družbi Pristop

– novinarka Studia City, Zenit, Modro, Tok tok na TV Slovenija

 

Področja znanja

– odnosi z javnostmi,

– integrirano tržno komuniciranje,

– upravljanje dogodkov, protokol,

– poslovno komuniciranje

– novinarstvo

 

Biografija

Mag. Jana Lutovac Lah je po osnovni izobrazbi sociologinja, kadrovsko menedžerske smeri; magistrirala je na temo internega komuniciranja v času prevzemov na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Ima več kot deset let novinarskih izkušenj (TVS, PRO Plus, MKZ), od leta 2001 se ukvarja s komuniciranjem, odnosi z javnostmi.

Svoje strokovne izkušnje in znanja je razvijala v družbah Mercator, Pristop in Trimo. Bila je svetovalka predsednika Republike Slovenije dr. Janeza Drnovška za odnose z javnostmi. Leta 2013 je zaprisegla kot prva sodna izvedenka za medije, odnose z javnostmi v državi. Novembra 2013 je prevzela funkcijo pomočnice rektorja za organizacijo in komuniciranje za čas trajanja mandata rektorja prof. dr. Ivana Svetlika.

Pravi, da uživa tudi v delu pri različnih projektih izven delovnega razmerja. Je idejna vodja projekta in urednica knjige Zgodbe o uspehu – Kako je uspelo 63 Slovencev, idejna vodja sklopa dogodkov pod imenom Ali dobro vidiš?, ki so nastali pod okriljem društva slovenskih fotoreporterjev ENOOKI, je mini humanitarka, ki je 70 kg slovenskih izdelkov odpeljala otrokom v Ugando.

 

Spletne koordinate

LinkedIn

Značke