Metina lista je končno našla Kompas!

dunaj
(foto: HebiFot via Pixabay)

Metina lista je končno našla Kompas ali obratno 🙂 . Na potovanju, kje pa drugje, smo se srečali in ugotovili, da bi lahko odslej potovali skupaj 🙂 .

Kaj je Kompasov First Ladies Club?

Po meri pripravljena potovanja po svetovnih metropolah za “ženske, ki pričakujejo več”. Program je vse to, kar si predstavljate, da bi pripravili za Prve dame. Program, ki širi poglede in duha ter je hkrati tako zelo nasmejan. Gre za duhovit izlet, iz katerega boste domov prišli z željo, da bi šli spet nazaj na letalo. Na nov izlet.

Program vključuje sprostitev in oglede znamenitosti, obiske koncertov in opernih razstav, skoke v galerije, srkanje kave z znamenitimi Slovenkami ali Slovenci, ki živijo v tistih krajih, obiske vročih klubov in vodena potepanja po najuglednejših butikih in veleblagovnicah. Da okušanja hrane na sto in več načinov ne omenjamo.

Vodnica je poznavalka skrivnosti mesta in vam bo odkrila mesto, ki ga morda kljub predhodnim obiskom kot takšnega še niste doživeli. Nastanitve bodo v osrčju mesta, ki ga boste po potovanju odkrili v drugi luči.

dunaj
(foto: HebiFot via Pixabay)

Kakšna je vloga Metine liste?

Metina lista bo šla s Kompasovim FLC na službeno pot. Podobno kot pred časom v Sarajevo, ko je šlo za enega tistih potovanj, ki ti napolnijo glavo ter so tako polni smeha in dogodkov, ki ostanejo.

Na izbranih destinacijah bomo odkrivali zanimive Slovenke_ce, snemali podkaste, iskali zanimive domačinke_e, ki nam bodo odkrili nove dimenzije mesta. Skupaj s sopotnicami_ki bomo v mestih puščali #KamenSpoetike in zbirali namige, katero razstavo res ne gre zamuditi.

Veseli bomo vaših nasvetov, kdo so tiste strašne umetnice_ki, oblikovalke_ci, podjetnice_ki, športnice_ki, ki jih velja povabiti pred mikrofon. Oglasite se nam na FacebookuTwitterju (#KompasFLC) ali pišite na info@metinalista.si.

Naš prvi skok bo že zelo kmalu in sicer gremo na Dunaj, na ogled muzikla Mary Poppins v Raimund teatru. Greste z nami? Potujemo z dežnikom, če pa ne bo šlo, pa z običajnimi prevoznimi sredstvi. Odrinemo v soboto, 24. oktobra 2015, več informacij najdete na TEJ povezavi.

 

Uredništvo Metine liste

 

Več o programu Kompas First Ladies Club. (#KompasFLC)

kompas FLC

 

0 replies on “Metina lista je končno našla Kompas!”