Podpri Metin čaj in šalca je tvoja! (ŠALC NI VEČ)

Lepa hvala vsem za investicije v naš projekt, smo jih res zelo zelo veseli in nam pomagajo ohranjati tempo. Upamo, da vam šalce dobro služijo :).

————

Metin čaj je podkast z najdaljšo zgodovino na Metini listi. Pred nekaj več kot desetimi leti, natančno 20. oktobra 2013, smo objavili prvo epizodo. Doslej pa smo jih posneli že 265. Vsako drugo soboto, že 10+ let, se Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS) z domačimi in tujimi gosti in gostjami pogovarjata o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti.

In 10 let je čas za prvi resen mrč! 🙂

V zameno za podporo v višini 20 evrov, je šalca, ki ji je podobo oblikoval Tomato Košir, lahko tvoja. Res lepa hvala vsem, ki nas že podpirate in nas še boste. Veliko pomeni!

Tomato Košir, ki je bil tudi gost v 122. epizodi Metinega čaja, je obliko vzel v svoje roke in nastala je čudovita “Limited Edition” Metin čaj skodelica. Šalca, v kateri se dobro počutijo čaji vseh vrst, barv in okusov. Hvala, Tomato!

POMEMBNO! Ne pozabite ob investiciji pripisati naslova, kamor želite, da vam pošljemo šalco. Sporočilo nam lahko pošljete tudi na info@metinalista.si.

 

Ustvarjanje podkasta Metin čaj lahko podprete na dva načina:

 

1. PREKO ANALOGNE POLOŽNICE IN/ALI SPLETNE BANKE

Podatki za nakazilo:                                  Transakcijski račun odprt pri:

Zavod Metina lista                                     Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor

Bračičeva ulica 2                                        BIC/SWIFT koda: KBMASI2X

1330 Kočevje, Slovenija                            TRR številka: 0400 0027 6832 218

 

2. PREKO PLAČILNEGA SISTEMA PAYPALNE POZABITE PRIPISATI NASLOVA, KAM NAJ VAM POŠLJEMO ŠALCO! P.S. V primeru kakršnih koli težav, nam pišite na info@metinalista.si. HVALA!

Značke
0 replies on “Podpri Metin čaj in šalca je tvoja! (ŠALC NI VEČ)”