Pozor, kobilice pred karavanškim predorom!

V Družinskem zakoniku se skriva zlodej. Nasprotniki zakonika so našli nov člen, ki je grešnikovim očem neviden: TRGOVANJE Z OTROKI! Metina lista je izvedela, da se je v akcijo vključil tudi SPAR, ki je pripravil posebno ugoden paket za nakup slovenskih otrok. Ravno te dni so udarili s sloganom “Slovenija, moja dežela!”. Kdor ne verjame v naključja, tudi ne verjame, da roza tanki obstajajo!

1. Metka Zevnik, SLS, Zavod za šolstvo (Pogledi RTVSLO, 23. februarja 2012, na 16:54): “Istospolna skupnost nikakor ne more soditi v družinski zakonik. Ker pravica do rojstva otrok ni izvedljiva. Lahko je samo z nakupom.”

Metina lista: Norice – Na Metkinem zevniku so zrasle najlepše bučke.

2. Neznani avtor/ica/ji, WeAreChange (Država vam bo vzela in prodala otroka, 1. marec 2012): »Družinski zakonik bo socialni službi dal naravnost božanske moči nad starši in otroci. Vsemogočni socialec vam bo lahko kadarkoli vzel otroka in ga komurkoli prodal. Štango pri tem početju mu bodo držala t.i. družinska sodišča.«

Metina lista: Sinoči so v nočnem baru v Gornji Radgoni opazili vsemogočno socialko, ki se je zvirala po štangi. Poznavalci pravijo, da je vzrok veselju dnevno dogajanje na borzi. Pet otrok, ki jih je vsemogočna socialka zaplenila v Prekmurju, so na borzi prodali po predkriznih cenah.

3. Dr. Andrej Saje, generalni tajnik SŠK (Delo, 10. marec 2012): “Zakonik bo omogočil zlorabe in možnost trgovanja z otroki in ženskami.”

Metina lista: Društvo balinarjev iz Golnika ostro protestira: “Prste stran! Družinski zakonik nam daje zadnje upanje, da žene prodamo, ali vsaj zamenjamo staro za novo.”

4. Vesna Vilčnik, Civilna iniciativa za družino in pravice otrok (Pogledi RTVSLO, 23. februarja 2012, na 21:20): “Kako pa ga bosta pridobila, vas še vprašam? Najbrž preko nadomestnega materinstva ali pa tako, da se bo trgovalo z otroci.”

Metina lista: Obstaja še ena možnost, draga Vesna – ČUDEŽ. Res pa je bolj verjeten nakup preko SPARove kartice. Če zberete 100 pik, si lahko privoščite simpatičnega Petrčka iz Trbovelj.

5. Valerij Grašič, Časnik (Nakup dojenčka s kreditno kartico, 9.3. 2012): “[…] Dokumentarec prikazuje izraelskega podjetnika Dorona, ki je zasnoval prodajno uspešnico, to je proizvodnjo dojenčkov. […] začne se z napovednikom, da danes nove tehnologije omogočajo »delanje otrok« brez spolnega odnosa. Potrebujete samo kreditno kartico, navodila najdete na YouTubu. […]Otroka porodnica ne sme videti, takoj ga odnesejo na hodnik, kjer čaka gejevski par in otroka odpelje na svoj dom … Svet, ki ga prikazuje ta pretresljivi dokumentarni film se zdi, da je ideal zagovornikov in podpornikov družinskega zakonika. Ali si res tega želimo?”

Metina lista: Z odgovorom nam je na pomoč prijazno priskočil Vidoviti Milan, ki pravi takole: »Zatrudnjet ćete ako čitate Pinokija!«

6. Metka Zevnik, SLS, Zavod za šolstvo (Vroči stol Info TV, 7, marec 2012, na 20:30): “Aktivisti Amnesty International in pa aktivisti Legebitre so pripravili priročnik Ljubezen in ljubezen, s katerim so pod pretvezo, pod predmetom Državljanska vzgoja in glede na človekove pravice vstopili v šolski prostor in nagovarjali otroke k istospolnemu razmišljanju.”

Metina lista: Potem, ko so Anja, Lea in Lili pri učni uri o Francetu Prešernu izvedele, da je France rad pogledoval za trnovskimi deklinami, medtem ko je mati njegovih otrok doma prala in kuhala, so pred celotnim razredom protestno izjavile, da se one pa že ne bodo poročile. Učiteljico so zaradi nagovarjanja otrok k istospolnemu razmišljanju vrgli iz službe.

7. Vesna Vilčnik, Civilna iniciativa za družino in pravice otrok (Dnevnik, 7. marec 2012): “Ta zgodba je spolna zloraba otrok.”

Metina lista: In to kakšna!!! Ko je na OŠ Svete preproščine 6-letni Lukec s Cicibanom v roki čez rit užgal sošolca Klemna je bilo to več kot očitno. Šlo je za zadnjega v nizu Cicibanove spolne zlorabe otrok.

8. 24kul.si (8. marec 2012): Učitelji že izvajajo Cicibanovo homodelavnico! plus Navodila učiteljem za izvedbo homodelavnice

Metina lista: Otroci naj k učni uri prinesejo kladivo in dleto. Trebušno prepono “homo” je treba izbiti iz (homo) sapiensa. Klin se s klinom zbija!

9. Vesna Vilčnik, Civilna iniciativa za družino in pravice otrok (Pogledi na RTVSLO, 23. februarja 2012 na 61:41): “Ko je mene moj sin vprašal: “Mami, kako sem se jaz rodil?” Jaz sem mu povedala tako kot je bilo, lejte, meni so zdravniki rekli, da ne bom mogla zanosit. Moj otrok se je rodil po čudežu in sem rekla: “Lej, po čudežu si se rodil”.

Metina lista: Norica iz predmestja Ljubljane – Odkar so v znani ginekološki kliniki zaposlili čednega stažista Davida Čudeža, se je število oploditev povečalo za trikratno. Sliši se, da pacientke, zardele v obraz, po pregledu vzdihujejo: Čudež je bil.

10. Dr. Jože Trontelj, predsednik SAZU (okrogla miza “Družinski zakonik – pravo in vrednote”, vir MMC RTVSLO 8. marec 2012): “Posegi medicine in prava v družino in rojevanje otrok naj, kolikor je mogoče, posnemajo naravo. Zakonodajalcu bi svetoval, da se tega drži tudi pri družinskem zakoniku.”

Metina lista: Če bi zakonodajalec iskal primer iz narave, naj se zgleduje po našem Muriju, pasme vaški gonič. Po naravni poti je zaplodil vse nezaklenjene sosedove psičke.

Bonus. Neznani avtor/ica/ji, WeAreChange (Država vam bo vzela in prodala otroka, 1. marec 2012): “Če boste zaslutili, da vam želi socialna ukrast otroka in boste hoteli z njim pobegniti v tujino, imajo državni trgovci z ljudmi na voljo 168. člen, ki med drugim prepoveduje prehod državne meje z otrokom.”

Metina lista: Norice – Vlada je odpuščene uslužbence zunanjega ministrstva prešolala v državne trgovce z ljudmi. Ker govorijo jezike in se znajo lepo obnašati, bodo svoje delo opravljali na državni meji, kjer bodo v prtljažnikih iskali otroke za prodajo na borzi. Država bo z novo metodo, ki jo omogoča Družinski zakonik, za polovico zmanjšala proračunski primanjkljaj.

 

10 nepreslišanih izjav o Družinskem zakoniku – Nabirka “intelektualizmov”, ki razkrivajo, zakaj bodo Slovenijo napadle kobilice in zakaj bodo krave shujšale, če bomo na referendumu potrdili Družinski zakonik.

 

0 replies on “Pozor, kobilice pred karavanškim predorom!”