Podpri ustvarjanje znanstvenih vsebin na Metini listi in podarimo ti knjigo!

mlpasica

V zahvalo za donacijo v višini 29 EUR vam podarimo knjigo Zanimiva, navdihujoča, uporabna.

Meta PHoDcast so pogovori z mladimi raziskovalci in raziskovalkami o življenju, vesolju in sploh vsem, ki jih vodita dr. Luka Ausec in dr. Ana Slavec. Drugo sezono sta sklenila zaključiti z izdajo prav posebne publikacije.

Mlade raziskovalce in raziskovalke sta povprašala o njihovem delu in jih povabila, da napišejo kratek poljudnoznanstveni prispevek o eni izmed treh ponujenih iztočnic:

  • zakaj je njihovo področje raziskovanja zanimivo za nas,
  • delijo z nami navdihujočo podrobnost s področja njihovega raziskovanja ali
  • idejo za boljši jutri.

knjiga_metinalista

Knjiga, v kateri je skupno predstavljenih kar 70 raziskovalcev in raziskovalk z različnih področij znanosti, je brezplačna, z njo pa zbiramo sredstva za novo sezono Meta PHoDcasta in ustvarjanje znanstvenih vsebin na Metini listi.

Naše delo lahko podprete s plačilom preko Paypala, navadne položnice in/ali spletne banke, šifra: Zanimiva, navdihujoča, uporabna. HVALA!

Upamo, da nam uspe deliti navdušenje nad znanostjo tudi z vami, dragi bralci in bralke, in da vas bodo zgodbe navdihnile.

Če ste morda katero zamudili, pa vas vsebina vseeno zanima, vse epizode Meta PHoDcast so na voljo TU, več znanstvenih vsebin na Metini listi pa najdete na TEJ povezavi.

1. PREKO PLAČILNEGA SISTEMA PAYPAL


2. PREKO NAVADNE POLOŽNICE IN/ALI SPLETNE BANKE

Zavod Metina lista,
Bračičeva ulica 2, 1330 Kočevje

Sberbank banka d.d.,
Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana
BIC/SWIFT koda: SABRSI2X
TRR številka: 30000-0009493329

Na položnico ne pozabite dopisati naslova ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo, kam naj vam pošljemo knjigo. Poštnina je vključena v donacijo.

V primeru kakršnihkoli težav, pišite na info@metinalista.si. HVALA!