Evropska četrt 020: Vozi me vlak v daljave

Miha Pongrac (foto: osebni arhiv).

Evropska unija vam za 18. rojstni dan podarja brezplačne vozovnice za potovanje po državah članicah. #DiscoverEU – potujete lahko med 9. julijem in 30. septembrom, z vlakom, busom, trajektom ali letalom, sami ali v skupini do pet, obiščete pa lahko do štiri države. Čas za prijavo imate do 26. junija opoldne. 

#EvropskaČetrt

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

MIHA PONGRAC – Slovenec, ki živi v Berlinu. Evropejec, kavopivec in magister mednarodne varnosti, ki se je našel v sektorju plačilnih industrij in startupov. Pri svojih skoraj tridesetih ugotavlja, da so vlaki najbolj udobno sredstvo javnega prevoza. Na Twitterju ga najdete pod @pongiSLO.

 

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. Na sporedu vsak drugi ponedeljek.

Evropska četrt nastaja ob podpori Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “Evropska četrt 020: Vozi me vlak v daljave”