MetaPHoDcast 100: Zgodbe iz zakulisja

Foto: Luka Volk (Pritličje)

Luka Ausec, Ana Slavec, Zarja Muršič in Mišel Cevzar smo obujali spomine na snemanje pogovorov z več kot stotimi mladimi znanstveniki in znanstvenicami z različnih področij znanosti.

#MetaPHoDcast

Meta PHoDcast
Meta PHoDcast

Meta PHoDcast so pogovori z mladimi raziskovalci in raziskovalkami o življenju, vesolju in sploh vsem. Gostitelji so dr. Zarja Muršič, Lucija Ana Vrščaj in Nika Žibrat, njihovi sogovorniki pa znanstveniki in znanstvenice pred zaključkom doktorata z različnih področij znanosti. Vsak drugi četrtek.

 

V Pritličju smo se v torek, 24. septembra, pogovarjali o začetkih podkastanja, podkastu kot mediju za znanstveno komuniciranje, o tem, kaj smo se naučili skozi podkastanje in o svojih kariernih poteh. Na koncu smo odgovorili na nekaj vprašanj iz publike.

Pogovor je bil sneman v živo in si ga lahko ogledate na YouTubu ali pa ga poslušate kot podkast (brez oglasov in nekoliko skrajšan).

Foto: Luka Volk (Pritličje)

Meta PHoDcast so pogovori z mladimi raziskovalci in raziskovalkami o življenju, vesolju in sploh vsem. Gostitelji in gostje smo znanstveniki in znanstvenice z različnih področij znanosti. Večinoma gre za doktorske študente in študentke pred zaključkom doktorata, občasno pa so naši sogovornik tudi podoktorski raziskovalci in raziskovalke v tujini.

0 replies on “MetaPHoDcast 100: Zgodbe iz zakulisja”